Trouwvideo's

Naast prachtige fotografie, bieden wij ook videografie.

Ik en Wiedjai kwamen wat jaartjes geleden met elkaar in aanraking. Eerst als concurrenten, maar na een tijdje heeft een van ons, ik weet niet meer wie, de stoute schoenen aangetrokken en de ander opgebeld. We zaten vervolgens uren aan de telefoon, want er was gewoon meteen een mega goeie klik. 

Daarna voegde Richard zich bij het team, ook al zo’n fijne match, en met bakken ervaring in zowel foto als videografie, erg fijn zo’n vliegende keep.

Intussen werken we al heel wat jaartjes samen, en die klik komt ook terug in onze stijlen. We matchen daardoor erg lekker op foto en video gebied. Kies je dus voor mij als fotograaf, met Wiedjai of Richard als videograaf, dan krijg je naast een op elkaar ingestemd team, ook een prachtig eindresultaat wat qua stijl helemaal bij elkaar past.

Videopakket:

Met het videopakket krijg je 2 video’s, een highlight video met muziek (evt naar eigen keuze) van enkele minuten, en een lange film van 45-60 minuten met alle belangrijke momenten met de originele audio.

Hieronder een kleine samenvatting van verschillende bruiloften die Wiedjai heeft vastgelegd. 

Als onze stijl helemaal bij jullie aansluit, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, we kunnen dan samen bekijken of jullie datum nog beschikbaar is!

Video afspelen
Video afspelen
Bruiloften in beeld
Trouwvideo Nanoek & Thomas
Nanoek & Thomas lieten hun trouwvideo door Wiedjai maken. Bekijk hier de highlight video van deze mooie dag.
trouwvideo-Murk-Feitsma
16 augustus 2023
Trouwvideo Joey & Nathalie
Voor Joey en Nathalie mochten wij de foto en videografie vastleggen. Hierdoor is er een prachtige combi ontstaan van een mooi trouwalbum met daarbij een trouwvideo in dezelfd...
Trouwfoto-utrecht_9M15659
7 juni 2023
Trouwvideo Ilse & Martin
Ilse & Martin kozen ervoor de videografie door Wiedjai te laten verzorgen. Bekijk hier de highlight video van deze mooie dag.
Screenshot 2024-01-31 at 10_57_23